• Om magnetterapi

Om magneter

När du sätter på dig ett magnetarmband kommer följande att hända:

För en del händer absolut ingenting. En del vill att det ska hända något och den placeboeffekt av välmående är då bara att tacka och ta emot, men det är dock sällan speciellt långvarig.

För de flesta användare gäller dock att blodcirkulationen kommer att fungera bättre och att de känner sig både piggare och starkare.

Varför? Järnet i blodet påverkas av magnetism. Syretransporten genom kroppen går därmed smidigare och därför kan magnetarbandet ge mindre stelhet och mindre träningsverk eftersom slaggprodukter snabbare kan transporteras bort.

Den förbättrade blodcirkulationen för användarna märks inte ofta direkt. Men efter en tids användning har många märkt att deras åkommor och smärtor blivit mildare och för en del försvunnit helt. Värk i rygg, axlar och armar kan bli mycket bättre genom magnetism. Även stress, sömnsvårigheter kan lindras och man får därmed ett bättre liv helt enkelt!

 

 

Bioflows produkter har genom kliniska tester i Storbrittanien visat sig ha bäst effekt på kroppen i jämförelse med andra armband. Den unika teknologin i Bioflows produkter heter CRP vilket innebär att de har ett pulserande magnetfält som ändra polaritet. Detta ger betydligt större effekt än statiska magnetfält från andra produkter.

 

Produkterna bör ej användas om du har pacemaker, eller har genomgått en bypass operation. De är inte eller lämpliga för gravida kvinnor eller för spädbarn.