• Team Bioflow
Lee Westwood Lee Westwood

Årets vinnare av Nordea Masters på Bro Hof och en av världens absolut bästa golfspelare, engelsmannen Lee Westwood spelar numera alltid med ett armband från Bioflow. Han använde armbandet för första gången under PGA Championship på Wentworth sommaren 2011 och kände direkt fördelarna.

Thomas Aiken Thomas Aiken

Sydafrikanen Thomas Aiken vann förra året sin första tävling på Europatouren och han var med i toppen av årets British Open, där han slutade 7:a. Aiken har använt Bioflows produkter i flera år och armbandet gjorde att han slapp att operera sin handled för ett tag sedan.

"Armbandet har faktiskt räddat min karriär och jag är överväldigad att få vara ambassadör för deras produkter"

Paul Lawrie Paul Lawrie

Vann British Open 1999 och spelade även Ryder Cup samma år. Nu är det dags igen för den 43-årige skotten att representera Europa i Ryder Cup. Lawrie har haft en fantastisk säsong med två segrar och med Lawrie och Westwood har Bioflow två ambassadörer i årets Ryder Cup-lag.

David Horsey David Horsey

Engelsmannen David Horsey började använda armband från Bioflow i början av 2011. Ganska omgående vann hann då sin första tävling på Europatouren när han tog hem Trophee Hassan II i Marocko.

Simon Dyson Simon Dyson

Våren 2012 klev den rutinerade engelsmannen Simon Dyson in i gänget av användare av Bioflows produkter. Dyson har vunnit sex gånger på Europatouren och är en stabil spelare som alltid levererar och som under flera år varit rankad topp-50 i världen.

Chris Wood Chris Wood

Chris Wood slog igenom med dunder och brak när han han som 21-åring kom femma i British Open 2008. Årets efter kom Wood trea i The Open, bara ett slag efter Stewart Cink och Tom Watson. Men det skulle dröja till i år innan Wood vann sin första stora tävling som proffs när han vann Thailand Open. Han blev ambassadör för Bioflow säsongen 2011.